Δήμαρχος Λευκωσίας: Στηρίζει Νίκο Αναστασιάδη στο δεύτερο γύρο των Κυπριακών εκλογών

Στήριξη προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και υποψήφιο για επανεκλογή Νίκο Αναστασιάδη εκφράζει με δήλωσή του ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, αδελφός του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Ο κ. Γιωρκάτζης σε γραπτή του δήλωση αναφέρει ότι «πριν από πέντε χρόνια βιώσαμε μιαν καταστροφική οικονομική κρίση, τη χειρότερη μετά την τουρκική εισβολή. Στα πέντε χρόνια που ακολούθησαν δεν έγιναν όλα όσα έπρεπε να γίνουν, αλλά έγιναν πολύ σημαντικά βήματα προόδου. Υπάρχει ακόμη δρόμος να διανύσουμε. Το σημαντικό είναι ότι μπήκαμε σε μια πορεία αναδιάρθρωσης και επανασχεδιασμού του κράτους και της οικονομίας».

«Χρειάζεται χρόνος για να αποδώσουν όλα τα διορθωτικά μέτρα που έχουν ληφθεί. Χρειάζεται επίσης σύνεση και εμπειρία για να συνεχιστεί η μεταρρυθμιστική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει, η οποία θα θωρακίσει την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Συνεπώς, η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί. Είναι ξεκάθαρο ότι εκείνος που μπορεί να διασφαλίσει αυτή τη συνέχεια είναι ο Νίκος Αναστασιάδης».

Επαφές Νίκου Αναστασιάδη

Εν τω μεταξύ τηλεφωνικές επικοινωνίες με Προέδρους πολιτικών κομμάτων είχε σήμερα ο Νίκος Αναστασιάδης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του κ. Αναστασιάδη, μετά την ολοκλήρωση των πρώτων εσωκομματικών διεργασιών των κομμάτων τους, ο Νίκο Αναστασιάδη υποστηρίζει ο δήμαρχος Λευκωσίας, αδελφός του Νικόλα Παπαδόπουλου

Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ κ. Νικόλα Παπαδόπουλο, της ΕΔΕΚ κ. Μαρίνο Σιζόπουλο, της Αλληλεγγύης κα. Ελένη Θεοχάρους, της Συμμαχίας Πολιτών κ. Γιώργο Λιλλήκα και των Οικολόγων κ. Γιώργο Περδίκη.
«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέφερε την έντονη του πεποίθηση ότι η επομένη των εκλογών θα πρέπει να μας βρει ενωμένους για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος και να ενισχύσουμε την ελπίδα και την προοπτική στον τόπο μας», αναφέρεται.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!