ΔΗΜΑΡ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφοθηρεί τάζοντας επαναφορά στην προηγούμενη κατάσταση

Για ψηφοθηρία κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ σχολιάζοντας την ομιλία του στη ΔΕΘ. Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ καλλιεργεί αυταπάτες για κατάργηση εν μία νυκτί των συμβατικών υποχρεώσεων της χώρας, τάζοντας επαναφορά στην προηγούμενη κατάσταση και συμμετέχει – από κοινού με τη Νέα Δημοκρατία – στην εμπέδωση ενός κλίματος τεχνητής πόλωσης που υπηρετεί τον στενοκομματικό στόχο διεκδίκησης αυτοδυναμίας

Η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καλλιεργεί αυταπάτες για κατάργηση εν μία νυκτί των συμβατικών υποχρεώσεων της χώρας, ψηφοθηρεί τάζοντας επαναφορά στην προηγούμενη κατάσταση και συμμετέχει – από κοινού με τη Νέα Δημοκρατία – στην εμπέδωση ενός κλίματος τεχνητής πόλωσης που υπηρετεί τον στενοκομματικό στόχο διεκδίκησης αυτοδυναμίας.

Καμιά δημοκρατική πολιτική εξόδου από την κρίση δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς την αντιμετώπιση των παθογενειών του προηγούμενου προτύπου και την ταυτόχρονη προώθηση ουσιαστικών δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων. Η χώρα χρειάζεται τις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις και τις προγραμματικές συνεργασίες σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο. Το μόνο που δεν χρειάζεται, είναι μια καρικατούρα δικομματισμού.»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΟΜΙΛΙΑ, ΔΕΘ, ΔΗΜΑΡ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!