ΔΗΜΑΡ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφοθηρεί με ανυπόστατα σενάρια για απολύσεις

Για ψηφοθηρία, καλλιεργώντας ανυπόστατα σενάρια για εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η Δημοκρατική Αριστερά.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πως δεν καταλαβαίνει τον αγώνα που διεξάγουμε για να προχωρήσει η διοικητική μεταρρύθμιση, χωρίς οριζόντιες απολύσεις και με διαδικασίες σύμφωνες με το Σύνταγμα και του νόμους του κράτους. Ψηφοθηρεί καλλιεργώντας ανυπόστατα σενάρια για εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις που τρομοκρατούν τους δημοσίους υπαλλήλους», τονίζει στην ανακοίνωση της η ΔΗΜΑΡ και προκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει τις θέσεις του για τη διοικητική μεταρρύθμιση – «για το αν χρειάζεται ανασυγκρότηση του δημοσίου με αξιολόγηση δομών και προσωπικού, ορθολογική κατανομή προσωπικού, κατάργηση φορέων που δεν παράγουν έργο και πειθαρχική αντιμετώπιση όσων είναι υπόλογοι για αδικήματα».

Για το αίτημα του Αλέξη Τσίπρα για εκλογές, η ΔΗΜΑΡ κάνει λόγο για «εκτός τόπου και χρόνου πυροτέχνημα».

«Το πυροτέχνημα του ΣΥΡΙΖΑ για παραίτηση της κυβέρνησης και διεξαγωγή εκλογών είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ενδιαφέρει μόνο τον ίδιο που θέλει να εμφανίσει στους ψηφοφόρους του μια εικονική πολιτική προοπτική, για να κρύψει την απουσία εναλλακτικών προτάσεων που τον χαρακτηρίζει. Η χώρα δεν χρειάζεται μικροκομματικές λογικές. Αυτό που έχει ανάγκη είναι η ευρύτερη συμπαράταξη στην προσπάθεια για σταθεροποίηση και ανάκαμψη, με δημοκρατία και άμεσες δράσεις κοινωνικής προστασίας«.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΔΗΜΑΡ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!