ΔΗΜΑΡ: Μαζική και τυφλή μετακίνηση δημοσίων υπαλλήλων

Για »άμεση, μαζική και τυφλή μετακίνηση δημοσίων υπαλλήλων» κάνει λόγο η ΔΗΜΑΡ σε ανακοίνωση της για η κινητικοτητα των δημοσίων υπαλλήλων.

»Η κινητικότητα όπως σχεδιάστηκε επί υπουργίας Μανιτάκη δεν αποσκοπούσε στην άμεση, μαζική και τυφλή μετακίνηση δημοσίων υπαλλήλων για την κάλυψη ακαθόριστων, χωρίς εκθέσεις αξιολόγησης και σχέδια στελέχωσης, υπηρεσιακών αναγκών», τονίζει η ΔΗΜΑΡ στην ανακοινωση της.

Και συμπληρώνει: «Αυτό που είχε συμφωνηθεί δεν ήταν να μετακινηθούν πρόχειρα δημόσιοι υπάλληλοι υπό το καθεστώς μάλιστα του φόβου της απόλυσης αλλά να δημιουργηθεί ένας μόνιμος μηχανισμός ώστε να μετακινούνται σε σταθερή βάση και σταδιακά οι 25.000 δημόσιοι υπάλληλοι σε ένα περιθώριο χρόνου δύο ετών 2013 και 2014»

Καταλήγοντας, σημείωνει πως «η υλοποίηση της κινητικότητας χωρίς σχέδιο και σε σύνδεση με την προοπτική απολύσεων, διαστρεβλώνει πλήρως τη μεταρρυθμιστική προσπάθεια και οδηγεί σε απορρύθμιση».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΔΗΜΑΡ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!