ΔΗΜΑΡ κατά ΠΟΕ-ΟΤΑ για τα επεισόδια στην Πάτρα και τις «προγραφές»

Να επαναπροσδιορίσει τη στάση της και να ακολουθήσει το δρόμο του διαλόγου,  καλεί την ΠΟΕ- ΟΤΑ η ΔΗΜΑΡ μετά τα επεισόδια στην Πάτρα την Παρασκευή αλλά και τις «προγραφές» δημάρχων.

«Οι μέθοδοι αυτοί δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές. Καλούμε την ΠΟΕ ΟΤΑ να επαναπροσδιορίσει τη στάση της, να ακολουθήσει το δρόμο του διαλόγου και να συμβάλλει με ουσιαστικές προτάσεις στη στήριξη της αυτοδιοίκησης και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, που απασχολούν από κοινού αιρετούς και εργαζόμενους, και κυρίως τους πολίτες» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Τομέα Αυτοδιοίκησης του κόμματος.

Στην ίδια ανακοίνωση καταγγέλλονται «τα πρωτοφανούς έντασης γεγονότα που εκτυλίχτηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Πάτρας υπό το βλέμμα εκατοντάδων πολιτών και την επίθεση σε βάρος αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων από «αγανακτισμένους» συνδικαλιστές της ΠΟΕ ΟΤΑ».

Σχετικά

Προεδρείο Δ.Σ. Πατρέων προς εργαζομένους: «Βάλτε» προτάσεις και όχι «μπλόκα» για σκουπίδια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!