Άν. Διαμαντοπούλου: «Καρφιά» για την αξιολόγηση στο δημόσιο

Επικριτικά σχολίασε η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα της αξιολόγησης στο Δημόσιο, με ειδική αναφορά στους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης και τις ευθύνες του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου.

«Οι περισσότεροι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης που επελέγησαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχαν ως βασικό στοιχείο του βιογραφικού τους το ότι αρνήθηκαν και εμπόδισαν κάθε προσπάθεια αυτο-αξιολόγησης και αξιολόγησης στα σχολεία. Τι λέει σήμερα ο υπουργός Παιδείας; Τι λένε οι ίδιοι οι περιφερειακοί διευθυντές, οι οποίοι προΐστανται χιλιάδων εκπαιδευτικών, οι οποίοι ακολούθως με τη στάση τους επηρεάζουν τους νέους ανθρώπους; Υπάρχει ίχνος πολιτικής τσίπας;» σημειώνει η κ. Διαμαντοπούλου.

«Σε κάθε περίπτωση, η καθολική αξιολόγηση σε όλον τον δημόσιο τομέα, με προϋποθέσεις, κανόνες, κοινοβουλευτική συναίνεση και θετικές ή αρνητικές συνέπειες για τους αξιολογούμενους, είναι η βάση της μεταρρύθμισης στον δημόσιο τομέα, με άμεση και καθοριστική επιρροή στην οικονομία και την κοινωνία», προσθέτει η πρώην υπουργός.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΡΦΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!