Διαφοροποίηση Γιαννάκου στο νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
21
Νοέμβριος
Back

Διαφοροποίηση Γιαννάκου στο νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια

Σοβαρές αντιρρήσεις επί του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για τη συνεπιμέλεια εξέφρασε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Μαριέττα Γιαννάκου.

Διαφοροποιούμενη επί της ουσίας με το νομοσχέδιο, η Μ. Γιαννάκου σημείωσε ότι ότι δεν χρειάζονται «σολομώντειες λύσεις» και «άκαμπτα και οριζόντια» μέτρα, διαφωνώντας τόσο με την εξίσου γονική μέριμνα, όσο και με την υποχρεωτική ποσόστωση στο χρόνο επικοινωνίας των γονέων με τα παιδιά.

Η πρώην υπουργός από τα 23 άρθρα του νομοσχεδίου, δήλωσε αντίθετη σε έξι και συγκεκριμένα στα άρθρα 5, 7, 11, 12, 13 και 14.

Θυμίζουμε, εδώ ότι και η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη με άρθρο της στην εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ», εξέφρασε την αντίθεσή της με το σχέδιο νόμου, επισημαίνοντας ότι έχει «σοβαρές αστοχίες που προσκρούουν στο συμφέρον του παιδιού».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!