Δεσμεύσεις του Ευ. Βενιζέλου έναντι καθηγητών-σχολικών φυλάκων - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
16
Οκτώβριος
Back

Δεσμεύσεις του Ευ. Βενιζέλου έναντι καθηγητών-σχολικών φυλάκων

Συνάντηση με αντιπροσωπεία των σχολικών φυλάκων και των καθηγητών ΕΠΑΛ, που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος άκουσε τις θέσεις τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα γίνει συνεννόηση με όλα τα αρμόδια υπουργεία, ώστε να ολοκληρωθούν το συντομότερο οι σχετικές διοικητικές διαδικασίες (επαναπροκηρύξεις θέσεων για τους καθηγητές, έτσι ώστε να υπάρχει αντιστοίχηση με τις ανάλογες ειδικότητες).

Επίσης, με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ, θα αντιμετωπιστεί θετικά το ζήτημα της αναγνώρισης του συντάξιμου χρόνου υπηρεσίας των σχολικών φυλάκων για τα χρόνια που έχουν δουλέψει  ανασφάλιστοι.

Στη συνάντηση ήταν, επίσης, παρόντες  η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ε. Χριστοφιλοπούλου, ο Χρ. Πρωτόπαπας από τη Γραμματεία Παρακολούθησης Κυβερνητικού Έργου και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!