Δεν μάσησε τα λόγια του ο Μιχελογιαννάκης: "Αρχίζει το μεγάλο πήδημα!" - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
1
Ιούλιος
Back

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Μιχελογιαννάκης: “Αρχίζει το μεγάλο πήδημα!”

Δε… μάσησε τα λόγια του ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης  και λέει ξεκάθαρα ότι “ψηφίσαμε μνημόνιο, αυτό θα εφαρμόσουμε. Να δούμε τώρα πως μπορούμε να το κάνουμε πιο ήπιο για τον κόσμο”!

Ο Ηρακλειώτης βουλευτής που έριξε βολές στην αντιπολίτευση που ενώ ψήφισε το μνημόνιο δεν ψηφίζει τα μέτρα, περιμένει να γίνουν κάποιες αλλαγές στη διαβούλευση για τα προπαιτούμενα θέλει να μη μείνουν οι διατάξεις για τον ΕΝΦΙΑ στα αγροτεμάχια, για τους υπερήλικες, να τη γλιτώσουν κάποιες ομάδες τουλάχιστον!

“Αφού το ψήφισα το μνημόνιο, τώρα θα βγω να λέω ότι δεν το ψήφισα; Θα δώσω μάχη στη Βουλή να μην περάσουν κάποιες διατάξεις, ο ΕΝΦΙΑ δεν μπορεί να είναι στα αγροτεμάχια. Αλλά κι ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται αφού εκείνος μας ψήφισε και ήξερε τι ψηφίσαμε, τι θα φέρναμε” είπε ο Μιχελογιαννάκης στο Ράδιο Κρήτη που τόνισε με νόημα:

“Μην ακούω μ@..κίες τώρα, ο κόσμος αυτός δε μας ψήφισε;”

“Τη Δευτέρα αρχίζει το άλλο μεγάλο πήδημα”! Κι εννοούσε ότι έρχονται οι διατάξεις με τους αγρότες για τους οποίους θα δώσει μάχη να εξαιρεθούν τα μικρά κεφάλαια, να συνυπολογίζονται στην αγροτική εργασία η μητέρα, τα παιδιά, τόσοι που δουλεύουν.

“Και στο κάτω κάτω δεν είναι ο ίδιος κλήρος στην Κρήτη με τη Θεσσαλία” είπε, αλλά όταν του τονίστηκε ότι ο κόσμος διαμαρτύρεται για τους τόσους φόρους και τα μέτρα ξέσπασε: “Εντάξει ο κόσμος διαμαρτύρεται μαζί του είμαι. Αλλά μην ακούω μ@…κίες τώρα, ο κόσμος αυτός δεν μας ψήφισε; Δεν περάσαμε το μνημόνιο και μετά μας ψήφισε; Στο Ηράκλειο μας έδωσε και μια έδρα παραπάνω! Τι να κάνω εγώ τώρα να μη ψηφίσω;” κατέληξε και εδώ που τα λέμε ένα δίκιο το΄χει…

Πηγή: CretaLive

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!