«Δεν διεκδικώ αναδρομικά», δηλώνει ο Λεονταρίδης

Διαψεύδει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και πρώην βουλευτής Σερρών Θεόφιλος Λεονταρίδης ότι είναι μεταξύ εκείνων που διεκδικούν αναδρομικά μετά από την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Παράλληλα, επισημαίνει ότι δεν λαμβάνει και καμία βουλευτική σύνταξη.

Όπως λέει στη δήλωσή του: «Για άλλη μια φορά κάποιοι από τους «γνωστούς – άγνωστους» που θέλουν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψη μου, συμπεριέλαβαν το όνομα μου στη λίστα των πρώην βουλευτών που ζητούν αναδρομική αύξηση και το συνδέουν με νομοσχέδιο που θα έλθει στη Βουλή προς ψήφιση για αναδρομική αύξηση σε συνταξιούχους βουλευτές.

Σε όλους αυτούς που ψευδώς εμπλέκουν το όνομα μου σε αυτό το ζήτημα και σε άλλους που εξακολουθούν και το αναπαράγουν, προς αποκατάσταση της αλήθειας έχω να τονίσω τα εξής:

1)    Δεν διεκδικώ αναδρομικά και εξάλλου όταν πάλι είχε ανακινηθεί τέτοιο θέμα στο παρελθόν με δελτίο τύπου το διέψευσα, διότι αυτό δεν συνάδει με τις αρχές και τις αξίες μου.

2)    Δεν λαμβάνω καμία βουλευτική σύνταξη ώστε να πάρω αναδρομική αύξηση γιατί απλούστατα δεν είμαι συνταξιούχος βουλευτής», καταλήγει στη δήλωσή του.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]