Δεκαήμερη παράταση εργασιών για την Προανακριτική

Παράταση έως τις 25 Απριλίου των εργασιών της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής.

Τα μέλη της Προανακριτικής έκριναν αναγκαίο να ζητήσουν παράταση 10 ημερών – οι εργασίες έληγαν τυπικά τη Δευτέρα, 15 Απριλίου -, προκειμένου να εξετάσουν τα νέα δεδομένα που προέκυψαν μετά την ενημέρωση από το ΣΔΟΕ, ότι το πόρισμα του για τους συγγενείς του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου δεν μπορεί να το παραδώσει νωρίτερα από τις 10 Ιουνίου.

Οι αργοί ρυθμοί ανταπόκρισης του ΣΔΟΕ στα αιτήματα της Προανακριτικής για τα στοιχεία από τους ελέγχους των λογαριασμών που βρίσκονται στη «λίστα Λαγκάρντ» ήταν στο επίκεντρο επικρίσεων τόσο του προέδρου της Επιτροπής, Χρήστου Μαρκογιαννάκη, όσο και του πρώην προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη.

Περισσότερα στο Nooz.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΒΟΥΛΗ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!