Δ. Λαγκαδά: Συνάντηση Αναστασιάδη με τον υποψήφιο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ

Συνάντηση γνωριμίας με τον υποψήφιο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Αναστασιάδης, στο γραφείο του στο δημαρχείο.

Οι δύο άντρες συζήτησαν για τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Δήμος Λαγκαδά, με επίκεντρο τα ζητήματα και τις αγωνίες που απασχολούν τους νέους δημότες της περιοχής. Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον υποψήφιο κ. Ιωαννίδη για την πρωτοβουλία του να ορίσει εντεταλμένο σύμβουλο νεολαίας, κάτι που επιχειρείται για πρώτη φορά στον δήμο, με σκοπό να δώσει την ευκαιρία τους νέους πολίτες, να συμμετέχουν με τις απόψεις και τις προτάσεις τους, άμεσα και ενεργά στις δραστηριότητες της διοίκησης.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ διαβεβαίωσε για την συμπαράστασή του στις δραστηριότητες του δήμου, αλλά και σε κάθε νέο της αγώνα για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων των πολιτών, με πρόσφατα παραδείγματα την στήριξη των εργαζομένων και προμηθευτών της εταιρείας ΑΓΝΟ, αλλά και την διατήρηση των δημόσιων υπηρεσιών στον Δήμο Λαγκαδά.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ, ΟΝΝΕΔ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ


Αφήστε μια απάντηση