Δ.Ηρακλείου Αττικής: Η Αιμιλία Τζίβα υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ

Η Αιμιλία Τζίβα είναι η νέα επικεφαλής του Δικτύου Πολιτών Ηρακλείου Αττικής και υποψήφια δήμαρχος.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 στη Βίλα Στέλλα, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Δικτύου Πολιτών Ηρακλείου Αττικής με δύο θέματα.

• Εκλογή νέου επικεφαλής και υποψήφιου δημάρχου για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
• Καθορισμός ενός πλαισίου αρχών που θα αποτυπώνεται και θα εξειδικεύεται τόσο στην εκλογική διακήρυξη όσο και στο πρόγραμμα της παράταξής μας.

Στη θέση της επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιας δημάρχου εκλέχτηκε ομόφωνα η συναγωνίστρια Τζίβα Αιμιλία.

Βασική απόφαση της παράταξης είναι η συγκρότηση συνδυασμού νίκης που θα διοικήσει την επόμενη μέρα τον δήμο.

Επιδιώκουμε να υλοποιήσουμε το όραμά μας για :

• Ένα δήμο των δημοτών και όχι του Δημάρχου που θα διεκδικεί μαχητικά τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα της πόλης μας, κόντρα στα μεγάλα συμφέροντα που αφορούν ελάχιστους.

• Ένα δήμο που θα εξασφαλίζει πλήρη διαφάνεια στις μελέτες, στις προμήθειες, στις εργολαβίες και γενικότερα στα οικονομικά των επιχειρήσεών του. Με αδιάβλητες διαδικασίες και δυνατότητα ουσιαστικού ελέγχου σε όλα τα όργανα της Δημοτικής Αρχής, ώστε οι αποφάσεις να λαμβάνονται με τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση.

• Ένα δήμο που θα συμβάλλει στην προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του, είτε πρόκειται για τις υπηρεσίες του, είτε για τους κοινόχρηστους χώρους.

• Ένα δήμο με αειφόρο ανάπτυξη, με σεβασμό στις παραδόσεις του, με προτεραιότητα στην αύξηση του κοινόχρηστου πρασίνου. Που θα προστατεύει το φυσικό περιβάλλον και θα αξιοποιεί όλες τις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές και καινοτομίες.

• Ένα δήμο που θα ενισχύει τον πολιτισμό, θα ενθαρρύνει την κοινωνική οικονομία και γενικώς θα προάγει την ενεργό συμμετοχή των πολιτών.

• Ένα δήμο που θα εφαρμόζει απόλυτα και ουσιαστικά το θεσμό της τακτικής λογοδοσίας στους πολίτες.

• Ένα δήμο χωρίς φοβικές αντιλήψεις για τους μετανάστες, τους πρόσφυγες και τις επιλογές ζωής της καθεμιάς και του καθένα πολίτη.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους ενεργούς πολίτες της πόλης μας και ιδιαίτερα τους νέους που μαζί τους θα σχεδιάσουμε και θα δημιουργήσουμε μια πιο όμορφη πόλη, σε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις οι οποίες θα συστρατευτούν στην κοινή προσπάθεια για αλλαγή του υφιστάμενου μοντέλου διοίκησης, για ένα δήμο πιο φιλικό, ποιο άμεσο και πιο αποτελεσματικό στους πολίτες του.»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΙΜΙΛΙΑ ΤΖΙΒΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!