Χριστοδουλοπούλου: Ο Σάββας Ξηρός δεν μπορεί να βλάψει την κοινωνία

«Λένε ότι ενδιαφέρονται για την ασφάλεια της κοινωνίας, αλλά αντιδρούν στην αποφυλάκιση ενός που δεν μπορεί να την βλάψει, καθώς είναι 90% ανάπηρος» σημείωσε η Τασία Χριστοδουλοπούλου σχολιάζοντας τις αρνητικές αναφορές στελεχών της ΝΔ στην αίτηση αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης για την παράταση των αποσυμφορητικών διατάξεων για τις φυλακές, του λεγόμενου «νόμου Παρασκευόπουλου», έγινε αναφορά από τη μεριά της ΝΔ στην αίτηση για αποφυλάκιση που κατέθεσε ο καταδικασμένος για τρομοκρατία Σ. Ξηρός, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η αντιπρόεδρος της Βουλής στηλίτευσε την υποχώρηση των αντιλήψεων της Γαλλικής Επανάστασης και τους διαφωτισμού για το σωφρονισμό μπροστά σε αντιλήψεις που εντάσσουν ορισμένες κατηγορίες κρατουμένων σε καθεστώς «εξαίρεσης», τοποθετώντας τους σε λευκά κελιά με στόχο την εξόντωση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΞΗΡΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!