Χρ. Βερναρδάκης: Αυτός είναι ο εκλογικός σχεδιασμός της κυβέρνησης

Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας καθώς αυτός είναι ο εκλογικός σχεδιασμός της κυβέρνησης, είπε ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ FM 104,9.

Η ΝΔ από το 2015 κάθε δυο μήνες κατασκεύαζε σενάριο εκλογών, είπε ο κ Βερναρδάκης και τώρα έχει φτιάξει μια παράσταση εικονικής πραγματικότητας ότι θα κερδίσει όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις. Τρία χρόνια λέει τα ίδια, τόνισε ο κ Βερναρδάκης. Τα ίδια έλεγε το 2015, τα ίδια στο δημοψήφισμα και όλες οι προβλέψεις της περί καταστροφής έχουν διαψευστεί, συμπλήρωσε.

Γι’ αυτό από τις 15 έως 20 μονάδες όπου έλεγε ότι θα κερδίσει, μετριάζουν τώρα τις εκτιμήσεις τους, γιατί καταλαβαίνουν ότι θα βρεθούν προ εκπλήξεων, είπε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ FM.

Οι εξελίξεις στο εσωκομματικό μέτωπο της ΝΔ θα είναι δριμύτατες γιατί τα εκλογικά αποτελέσματα θα είναι πολύ διαφορετικά από τις προβλέψεις τους, είπε ο υπουργός Επικρατείας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ, ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!