Χρ. Κέλλας: «Βρισκόμαστε στα χέρια του Θεού και του Τσιόδρα»!

Πριν από λίγες ημέρες βγήκε νικητής από τη «μάχη» με τον κοροναϊό, παίρνοντας εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύθηκε για σχεδόν 15 ημέρες. Ο λόγος για τον ιατρό βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστο Κέλλα, ο οποίος μετά την πολυήμερη περιπέτεια της υγείας του, μίλησε συγκινημένος στα «Παραπολιτικα», εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, κάνοντας παράλληλα ειδική αναφορά στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Σε ερώτηση σχετικά με το σε ποιους απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες, ο κ. Κέλλας απάντησε:

«Προφανέστατα σε όλους όσοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας δίνουν καθημερινά τη μάχη για όλους τους ασθενείς και που το ίδιο έκαναν και για εμένα. Με δεδομένο ότι ο Covid-19 είναι ένας πρωτόγνωρος για τους επιστήμονες ιός, το έργο τους σε ό,τι αφορά και τη δική μου περίπτωση είναι ακόμη πιο σημαντικό και συνάμα αξιέπαινο. Θέλω όμως να κάνω και μία ειδική αναφορά στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. Θέλω δημόσια να τον ευχαριστήσω για την προσωπική συμβολή που είχε στη δική μου περίπτωση, συνεργαζόμενος με τους θεράποντες λοιμωξιολόγους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κατά την πορεία της νοσηλείας μου. Κυρίως, όμως, θέλω να τον ευχαριστήσω για όλα όσα κάνει για την Ελλάδα σήμερα. Δεν θα ήταν υπερβολή να σχηματοποιήσω την κατάσταση της χώρας μας σήμερα στη φράση: «Βρισκόμαστε στα χέρια του Θεού και του Τσιόδρα»».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!