χαρίτσης-ο-μητσοτάκης-συμφωνεί-με-τη-δ-586283
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 11.01.2020 | 12:49

Χαρίτσης: Ο Μητσοτάκης συμφωνεί με τη δήλωση Γεωργιάδη περί «αλλοίωσης πληθυσμού»;

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει επιτέλους να πάρει θέση: συμφωνεί με τη δήλωση του υπουργού του και αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας περί προσπάθειας “αλλοίωσης του πληθυσμού”, τη στιγμή μάλιστα που εξελίσσεται επιχείρηση διάσωσης προσφύγων στο Αιγαίο; τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Α. Χαρίτσης

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει «Ως πότε θα βλέπουμε τους εγχώριους Όρμπαν στα υπουργικά έδρανα; Και πάνω από όλα: Πρέπει να σώζονται οι πρόσφυγες στο Αιγαίο ή πολιτική της κυβέρνησής του είναι να τους αφήνει να πνίγονται;»

Η δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Α. Χαρίτση:

«Η ανατριχιαστική δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης, Αδ. Γεωργιάδη, περί προσπάθειας «αλλοίωσης του πληθυσμού», κατά τη στιγμή μάλιστα που εξελίσσεται επιχείρηση διάσωσης προσφύγων στο Αιγαίο, είναι ρατσιστική, ανιστόρητη, αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνη. Ο κ. Γεωργιάδης αποκαλύπτει τη βαθιά απαξίωσή του για την ανθρώπινη ζωή.

Είναι, όμως, ο κ. Μητσοτάκης αυτός που οφείλει επιτέλους να πάρει θέση: συμφωνεί με τη συγκεκριμένη δήλωση του υπουργού του και αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας; Ως πότε θα βλέπουμε τους εγχώριους Όρμπαν στα υπουργικά έδρανα; Και πάνω από όλα: Πρέπει να σώζονται οι πρόσφυγες στο Αιγαίο ή πολιτική της κυβέρνησής του είναι να τους αφήνει να πνίγονται;»