Χαρίτσης: Η δήλωση Οικονόμου επιβεβαιώνει την ταξική οπτική της Ν.Δ.

Τα πυρά του κατά του βουλευτή της Ν.Δ. έστρεψε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση, με αφορμή τα όσα είπε περί «ελίτ» εργαζομένων στην καθαριότητα των Δήμων:

«Σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου χαρακτήρισε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στην καθαριότητα των Δήμων «ελίτ». Πρόκειται για μια δήλωση που συγκεφαλαιώνει την αντικοινωνική και ταξική οπτική της ΝΔ.

Έχω ζήσει από κοντά -από τη θέση του υπουργού εσωτερικών- τους αγώνες και τις αγωνίες του κλάδου. Με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κάναμε μεγάλη προσπάθεια για ενίσχυση των υπηρεσιών καθαριότητας με τη μεγαλύτερη προκήρυξη προσλήψεων μόνιμου προσωπικού που έγινε ποτέ, αλλά και με παροχή μέσων ατομικής προστασίας, ανανέωση των μηχανημάτων και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Και ξέρω ότι υπάρχουν πολλά βήματα ακόμα να γίνουν.

Αλλά όσοι θεωρούν ότι μιλάμε για μια «ελίτ» ας κάνουν κάτι πολύ πιο απλό: ας ακολουθήσουν τους εργαζόμενους στην καθαριότητα σε μια βάρδιά τους. Και μετά ξαναμιλάμε.»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΔ, ΔΗΛΩΣΗ, ΧΑΡΙΤΣΗΣ, ΟΠΤΙΚΟΙ, ΟΙΚΟΝΟ0ΜΟΥ, ΤΑΞΙΚΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!