Χαμός στον Παπαδάκη: «Οι δημόσιοι υπάλληλοι δουλεύουν αυτή την ώρα…»

Kαυγάς ξέσπασε σήμερα το πρωί μεταξύ των δημοσιογράφων της «Αυγής» Κώστα Πουλακίδα και του «Φιλελεύθερου» Ανδρέα Ζαμπούκα το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα»

Ο K. Πουλακίδας με αφορμή την συζήτηση που γινόταν στο στούντιο για τις καταλήψεις και τις εκκενώσεις και την επιχείρηση στο Κουκάκι- με αφορμή τα όσα είπε ο Ανδρέας Ζαμπούκας οτι δεν είναι μείζον θέμα η υπόθεση της συμμετοχής η όχι στην κατάληψη της οικογένειας Ινδαρέ- είπε στο συνάδελφό του ότι «είσαι μετακλητός στο Μαξίμου και για αυτό δεν μπορείς να ασκήσεις οποιαδήποτε κριτική. Οι δημοσιογράφοι πρέπει να είναι απέναντι στην εξουσία… Η ώρα είναι 08.30 και θα πρέπει να πας στη δουλειά σου. Οι δημόσιοι υπάλληλοι δουλεύουν…».

Ο Ανδρέας Ζαμπούκας από τη πλευρά του αντέδρασε έντονα και τόνισε ότι εξακολουθεί να λέει ελεύθερα την άποψή του και οτι δεν έχει καμία σημασία η ανάληψη της θέσης του συμβούλου επικοινωνίας του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Πικραμένου. Και συμπλήρωσε οτι αν έχει ευθύνες η Αστυνομία στην υπόθεση στο Κουκάκι πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Απευθυνόμενος δε στον κ. Πουλακίδα δήλωσε οτι είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά του και η άρνηση της ιδιότητας του δημοσιογράφου που του καταλόγισε ο δημοσιογράφος της Αυγής. Λέγοντας μάλιστα ότι ένας επαγγελματίας δημοσιογράφος έχει την δυνατότητα να παρέχει τις υπηρεσίες του όπου νομίζει.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Παπαδάκης δεν αντέδρασε κατά τη διάρκεια του έντονου διαλόγου, ωστόσο προς το τέλος της συζήτησης ανέφερε: «Σκόπιμα δεν πήρα θέση. Με λυπεί όμως αυτό που συμβαίνει μεταξύ δημοσιογράφων. Θα έλεγα να μείνουμε εδώ για αυτό το θέμα…».

Δείτε το καυγά των δημοσιογράφων:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!