Μπακογιάννη: Κερδίζεις εύκολα όταν υπόσχεται στους πάντες τα πάντα όμως…

«Δεν σας δίνουμε εξουσιοδότηση για ρήξη. Σας δίνουμε εξουσιοδότηση, πολιτική στήριξη – και καλά κάνετε και την ζητάτε από τη Βουλή – για να μείνουμε στην Ε.Ε.», υπογράμμισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη επικρίνοντας την κυβέρνηση επειδή δεν έβαλε την δέσμευση αυτή στην αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου.

Μιλώντας στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής η βουλευτής είπε ότι «είναι πολύ εύκολο να κερδίζει κανείς εκλογές όταν υπόσχεται στους πάντες τα πάντα και όταν υπόσχεται μαγικές λύσεις. Τώρα όμως εσείς έχετε την ευθύνη της διαπραγμάτευσης, να βρείτε τα σωστά μέτρα. Και θα έχετε ευκολότερο δρόμο επειδή εμείς είμαστε μεδούλι ευρωπαϊστές ,και δεν θα σας κάνουμε το βίο αβίωτο. Αλλά με ένα όρο: να κάνετε διαπραγμάτευση και να γυρίσετε με συμφωνία. Έχετε στήριξη για να κάνετε συμφωνία. Δεν την είχαμε ποτέ εμείς».

«Μην έχετε αυταπάτες. Τα τελευταία ψήγματα αξιοπιστίας της Ελλάδας έχουν πάει περίπατο. Δεν μας πιστεύουν πλέον. Έκαναν και αυτοί τα λάθη τους βεβαίως, πλην όμως εμείς θεωρούσαμε ότι με την δική μας ψήφο θα ορίζαμε την τύχη 550 εκατ. ανθρώπων», τόνισε σημειώνοντας ότι «βρισκόμαστε 53 ώρες πριν την πιθανή άτακτη χρεοκοπία και έξοδο από το ευρώ ή την πιθανή μία νέα συμφωνία».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΔ, ΟΜΙΛΙΑ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!