Αυγενάκης: Αυξήθηκαν μισθοί και αριθμός των μετακλητών υπαλλήλων

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει να διορίζει ημετέρους, αυξάνοντας τόσο τις θέσεις των μετακλητών υπαλλήλων και ειδικών συμβούλων, όσο και τις απολαβές τους», καταγγέλλει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος κατέθεσε σήμερα ερώτηση στη Βουλή, επικαλούμενος στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο κ. Αυγενάκης αναφέρεται σε περιπτώσεις προσλήψεων στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και το υπουργείο Τουρισμού.Επίσης, ειδική αναφορά κάνει και στις μηνιαίες αποδοχές του γενικού διευθυντή και του αναπληρωτή γενικού διευθυντή στον ΟΔΔΗΧ.

Σε αυτό το κλίμα, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ χαρακτηρίζει «ιδιαίτερα προκλητική» τη δήλωση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Σταθάκη, για την προαγωγή και το εφάπαξ του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΣΦΑ.

Ο κ. Αυγενάκης καλεί τους συναρμόδιους υπουργούς Οικονομικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης να αιτιολογήσουν «γιατί η κυβέρνηση αυξάνει τις θέσεις και τους μισθούς των μετακλητών υπαλλήλων και των ειδικών συμβούλων, όταν, παράλληλα, μειώνει τους μισθούς και τις συντάξεις και οδηγεί χιλιάδες πολίτες στην ανεργία».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΥΞΗΣΗ, ΚΥΒΕΝΡΗΣΗ, ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΗΜΕΤΕΡΩΝ, ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!