ΑΘΗΝΑ: «ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΡΑΣΗΣ» ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ»

Με το σκεπτικό ότι «το πείραμα Καμίνη δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να αποτύχει» αλλά και ότι «καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του» οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ δημοτικοί σύμβουλοι μαζί με τις οργανώσεις του Κινήματος στην Αθήνα συγκροτούν «Συντονιστικό Δράσης» για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής και την υποβοήθηση, όπως τονίζουν, στο έργο του δημάρχου. Πάντως, οι ίδιοι δεν διστάζουν να μιλήσουν για «μπάχαλο» στο δήμο.

Η απόφαση ελήφθη μετά από σύσκεψη που συγκάλεσαν το βράδυ της Τρίτης στην Ιπποκράτους οι γραμματείς της Περιφερειακής Επιτροπής Κώστας Πούλιος και Νομαρχιακής Επιτροπής Α΄ Αθήνας Αντώνης Μπακατσιάς, με τη συμμετοχή των προερχόμενων από το ΠΑΣΟΚ δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων στο Δήμο Αθηναίων και των μελών του Εθνικού Συμβουλίου στην Α΄ Αθήνας.

Στο Συντονιστικό θα συμμετέχουν ο γραμματέας και ένα μέλος της Ν.Ε., ένας δημοτικός και ένας κοινοτικός σύμβουλος, (δεν έχει ακόμη αποφασιστεί ποιοι θα είναι) καθώς και το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων, Αντώνης Καρράς.

Στόχος του «Συντονιστικού Δράσης» είναι σε συνεργασία με το δήμο να λύνει προβλήματα σε κάθε γειτονιά που αφορούν την υποβάθμιση της περιοχής, τις αναπλάσεις κλπ. Παράλληλα θα ζητήσει από κάθε δημοτική κοινότητα να επιλέξει ένα μεγάλο έργο το οποίο πρέπει να υλοποιηθεί μέσα στα τρεισήμισι  χρόνια της θητείας της.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΣΟΚ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!