Άρχισαν τα «όργανα» στη ΝΔ: Ο Τζιτζικώστας καταγγέλλει Μεϊμαράκη για «γραμμάτια εξόφλησης» προς την Ντόρα!

Απασφάλισε καθώς φαίνεται ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς μετά την επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Κυριακή, σήμερα επανέρχεται στο θέμα μέσω συνεργατών του, και χρησιμοποιοώντας βαρείς χαρακτηρισμούς επιτίθεται τόσο στον μεταβατικό πρόεδρο του κόμματος, όσο και στην Ντόρα Μπακογιάννη.

Η πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την αντιπροεδρία του ΕΛΚ έγινε εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας χωρίς να συνεδριάσει κανένα όργανο του κόμματος και πρόκειται προφανώς για «γραμμάτιο εξόφλησης» του μεταβατικού προέδρου της ΝΔ προς την Ντόρα Μπακογιάννη, λέει η πλευρά Τζιτζικώστα, ενώ μάλιστα χαρακτηρίσει «μανούλα» στα παζάρια την πρώην υπουργό Εξωτερικών.

Συγκεκριμένα συνεργάτες του Απόστολου Τζιτζικώστα αναφέρουν:

«Όπως αποτυπώνεται ξεκάθαρα στην επιστολή που δημοσιεύουμε ο μεταβατικός Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αποφάσισε χωρίς καμία προηγουμένως εσωκομματική συζήτηση, να αγνοήσει όλα τα θεσμικά όργανα του κόμματος και να προτείνει ως αντιπρόεδρο στην πρόσφατη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Μαδρίτη την Ντόρα Μπακογιάννη.

Μάλιστα, σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο, ο Μεϊμαράκης, επικαλείται τη Νέα Δημοκρατία ως εντολοδόχο του ορισμού της Ντόρας, ενώ είναι γνωστό πως κανένα σώμα δεν συνεδρίασε, δεν ρωτήθηκαν ούτε καν οι Ευρωβουλευτές και στην ουσία αποφάσισε ο ίδιος σε κάποιο κλειστό γραφείο της Συγγρού. Αλλά για να μην είμαστε άδικοι, δε πρέπει να ήταν μόνος τους. Εξάλλου η Ντόρα που είναι «μανούλα» σε αυτά, «παζάρεψε» τη στήριξη στον Βαγγέλη με τη δική της τοποθέτηση στη θέση του ΕΛΚ.

Παλαιοκομματικά παιχνίδια από τζάκια και κούτσουρα τα οποία με την τακτική τους συνεχίζουν να «καίνε» τη Νέα Δημοκρατία.

Το deal Ντόρας – Βαγγέλη μυρίζει καμαρίλα άλλης εποχής και με αυτές τις τακτικές θα κάνει πάρτυ μια ζωή ο Τσίπρας.

Ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει πως η συγκεκριμένη επιστολή, ήταν απλά και μόνο το «γραμμάτιο εξόφλησης» του Μεϊμαράκη προς τη Ντόρα, μιας και εστάλη μία εβδομάδα πριν τη σύνοδο του ΕΛΚ. Όταν όλοι γνωρίζουν πως η λίστα των αντιπροέδρων έχει καταρτιστεί εδώ και ένα μήνα».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!