Πολιτική

Αποστολάκης: «Άλλοι παπάδες ήρθανε, άλλα χαρτιά βαστούνε»

«Τα όργανα του κόμματος λειτουργούν και οι αποφάσεις τους θα είναι σεβαστές. Δε σημαίνει ότι (σ.σ. ο Στέφανος Κασσελάκης) θα έλθει και θα φέρει τα πάνω – κάτω. Ο Πρόεδρος ήλθε με την τάση να εξυπηρετήσει τους πάντες», τόνισε αρχικά ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης.

«Ο νέος Πρόεδρος θέλει να αξιοποιήσει τους πάντες μέσα στο κόμμα και ελπίζω ότι δεν θα χρειασθεί κάποιοι να φύγουν. Οι άνθρωποι που μπορούν να κάνουν τη δουλειά με τον καλύτερο τρόπο, θα μπουν στις αντίστοιχες θέσεις. Ζητούμενο είναι μία ουσιαστική αντιπολίτευση.

Ας μην κάνουμε υποθετικά σενάρια, θα φανεί γρήγορα προς τα πού πάμε. Δεν περισσεύει κανείς. Η κοινωνία δεν ανταποκρίθηκε στα προεκλογικά μηνύματα του ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα πρέπει να σταθεί στα προβλήματα, η κοινωνία θέλει λύσεις.

Ο χρόνος είναι πολύτιμος και υπάρχουν πράγματα, τα οποία έπρεπε να είχαν γίνει χθες. Ενδεχομένως να δούμε διαφορές στο οργανόγραμμα», προσέθεσε, ενώ δεν απέκλεισε την πιθανότητα να υπάρξει και θέση Αντιπροέδρου.

«Ο κ. Κασσελάκης είναι ένας νέος και πολύ υποσχόμενος άνθρωπος. Το θέμα της Υγείας είναι πολύ σημαντικό. Το πρώτο ταξίδι θα είναι στην Κύπρο, όσον αφορά το θέμα της εξωτερικής πολιτικής», σημείωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, μιλώντας στο KONTRA.

Μάρκος Λεονταρίδης

Recent Posts

Υπουργείο Παιδείας: Έρχονται 554 προσλήψεις προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε 554 προσλήψεις μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ, ως προσωρινούς αναπληρωτές εκπαιδευτικούς με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου…

3 λεπτά ago

ΚΚΕ: Η μόνιμη επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα αποτελεί τη μοναδική λύση

Το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την ακύρωση της συνάντησης Μητσοτάκη-Σούνακ τονίζοντας ότι «Η μόνιμη επιστροφή των γλυπτών του…

17 λεπτά ago

Τσιόδρας: Δεν υπήρχε συμφωνία να μη θέσουμε το ζήτημα των Γλυπτών στους Βρετανούς

Διαψεύδει τα όσα υποστήριξε η βρετανική πλευρά για «αιφνιδιασμό» από τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο BBC…

32 λεπτά ago

Σολτς: Έρχονται δύσκολες μέρες

Μιλώντας στη Βουλή, ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς μάλλον προϊδεάζει τους πολίτες για περικοπές, ζητώντας να…

44 λεπτά ago

Μητσοτάκης: Συναντά αύριο την Σακελλαροπούλου

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10:00 θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα…

49 λεπτά ago

Πελματιαία απονευρωσίτιδα: Πώς θεραπεύεται ο πόνος στην πτέρνα

Γράφει ο Ανδρέας Μπογιόπουλος – Ορθοπαιδικός χειρουργός Ο πόνος στην πτέρνα στο έσω και κάτω μέρος της οφείλεται…

52 λεπτά ago