Αποκλείει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο Δραγασάκης

Το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών απέκλεισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Ηράκλειο.

«Αντί ορισμένες πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδας να γίνονται ηχώ και μεγάφωνα των απόψεων ορισμένων δανειστών, να πάρουν μια θέση. Ας κάνουν κριτική στην κυβέρνηση, αλλά πρέπει όλοι να έχουν μια ομόφωνη άποψη ότι δεν ψηφίζουμε νέα μέτρα, διότι είναι άδικο και παράλογο να συζητούμε για νέα μέτρα», δήλωσε επίσης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Μιλώντας στο Ηράκλειο, ο κ. Δραγασάκης σημείωσε ότι «όποιος λέει να μην υπάρξει ψήφιση νέων μέτρων είναι στη σωστή γραμμή. Όποιος λέει από δω και από κει διάφορα άλλα, που βοηθούν τους έξω, σημαίνει ότι δεν είναι στη σωστή γραμμή».

Επιπλέον, τόνισε ότι η κυβέρνηση τηρεί τις συμφωνίες και το πρόγραμμα, αποδίδοντας τις καθυστερήσεις στις αποκλίνουσες απόψεις των δανειστών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!