αποκαλυψη-σύμβουλος-μητσοτάκη-ο-ισχυ-984605
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 26.01.2022 | 07:07

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σύμβουλος Μητσοτάκη ο ισχυρός άνδρας της «Αττικής Οδού» (εικόνες)

Αττική Οδός: Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη διετέλεσε ο πρόεδρος του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, που κατέχει την πλειοψηφία της εταιρείας «ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ», η οποία  αποφάσισε να δώσει 2.000 ευρώ στους εγκλωβισμένους οδηγούς. 

Πρόκειται για τον νομικό Γιώργο Μυλωνογιάννη, έναν εκ των Ιδρυτών Εταίρων της δικηγορικής φίρμας fdma ο οποίος:

– Είναι, όπως αναφέρει ο ίδιος στο βιογραφικό της δικηγορικής του εταιρείας, από το Σεπτέμβριο του 2019 Νομικός Σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

– Την τριετία 1990-1993, διετέλεσε Σύμβουλος Επενδύσεων του τότε πρωθυπουργού Κων/νου Μητσοτάκη.

Την αποκάλυψη έκανε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο δημοσιογράφος και πρόεδρος του ΕΛΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ), Πάρις Κουρτζίδης.

Όπως γράφει ο κ. Κουρτζίδης:

«Σόι πάει το βασίλειο… Κάτι σάπιο, όμως, υπάρχει κε Kyriakos Mitsotakis στο βασίλειο της Δανιμαρκίας…‼️

📌Ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ,  όπως διαβάζουμε στην εταιρική ιστοσελίδα του ομίλου: «διαθέτει πλειοψηφική συμμετοχή στους αυτοκινητοδρόμους ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ (65,8%) και ΜΩΡΕΑΣ (71,7%)…». Την πλειοψηφία των μετοχών του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ έχει από πέρυσι τον Ιανουάριο το ολλανδικό fund Reggeborgh Invest.

🌶️Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ (μη εκτελεστικό μέλος) τοποθετήθηκε, με πρόταση της Reggeborgh Invest, ο νομικός Γιώργος Μυλωνογιάννης, ένας εκ των Ιδρυτών Εταίρων της δικηγορικής φίρμας fdma.

🌶️Ο Γιώργος Μυλωνογιάννης είναι από το 2019 Νομικός Σύμβουλος για φορολογικά θέματα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. (πηγή: Πρώτο Θέμα)

🌶️Σημειωτέον ότι, την τριετία 1990-1993, διετέλεσε Σύμβουλος Επενδύσεων του πρωθυπουργού της Ελλάδας Κων/νου Μητσοτάκη. (Πηγή: βιογραφικό Γ. Μυλωνογιάννη στην εταιρική ιστοσελίδα της δικηγορικής φίρμας fdma).

#ΕΛΑ #ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ_ΑΝΘΡΩΠΟΙ»

Μάλιστα, με αφορμή και το γεγονός ότι εγκλωβισμένοι οδηγοί αρνούνται την αποζημίωση, ο πρόεδρος του ΕΛΑ αναφέρει σε σχόλιό του: