ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σύμβουλος Μητσοτάκη ο ισχυρός άνδρας της «Αττικής Οδού» (εικόνες) - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
1
Φεβρουάριος
Back
Αμετανόητος Μητσοτάκης: «Προέκυψε ένα πρόβλημα στην Αττική Οδό» -Αποκαταστήσαμε γρήγορα την ηλεκτροδότηση!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σύμβουλος Μητσοτάκη ο ισχυρός άνδρας της «Αττικής Οδού» (εικόνες)

Αττική Οδός: Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη διετέλεσε ο πρόεδρος του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, που κατέχει την πλειοψηφία της εταιρείας «ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ», η οποία  αποφάσισε να δώσει 2.000 ευρώ στους εγκλωβισμένους οδηγούς. 

Πρόκειται για τον νομικό Γιώργο Μυλωνογιάννη, έναν εκ των Ιδρυτών Εταίρων της δικηγορικής φίρμας fdma ο οποίος:

– Είναι, όπως αναφέρει ο ίδιος στο βιογραφικό της δικηγορικής του εταιρείας, από το Σεπτέμβριο του 2019 Νομικός Σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

– Την τριετία 1990-1993, διετέλεσε Σύμβουλος Επενδύσεων του τότε πρωθυπουργού Κων/νου Μητσοτάκη.

Την αποκάλυψη έκανε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο δημοσιογράφος και πρόεδρος του ΕΛΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ), Πάρις Κουρτζίδης.

Όπως γράφει ο κ. Κουρτζίδης:

«Σόι πάει το βασίλειο… Κάτι σάπιο, όμως, υπάρχει κε Kyriakos Mitsotakis στο βασίλειο της Δανιμαρκίας…‼️

📌Ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ,  όπως διαβάζουμε στην εταιρική ιστοσελίδα του ομίλου: «διαθέτει πλειοψηφική συμμετοχή στους αυτοκινητοδρόμους ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ (65,8%) και ΜΩΡΕΑΣ (71,7%)…». Την πλειοψηφία των μετοχών του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ έχει από πέρυσι τον Ιανουάριο το ολλανδικό fund Reggeborgh Invest.

🌶️Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ (μη εκτελεστικό μέλος) τοποθετήθηκε, με πρόταση της Reggeborgh Invest, ο νομικός Γιώργος Μυλωνογιάννης, ένας εκ των Ιδρυτών Εταίρων της δικηγορικής φίρμας fdma.

🌶️Ο Γιώργος Μυλωνογιάννης είναι από το 2019 Νομικός Σύμβουλος για φορολογικά θέματα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. (πηγή: Πρώτο Θέμα)

🌶️Σημειωτέον ότι, την τριετία 1990-1993, διετέλεσε Σύμβουλος Επενδύσεων του πρωθυπουργού της Ελλάδας Κων/νου Μητσοτάκη. (Πηγή: βιογραφικό Γ. Μυλωνογιάννη στην εταιρική ιστοσελίδα της δικηγορικής φίρμας fdma).

#ΕΛΑ #ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ_ΑΝΘΡΩΠΟΙ»

Μάλιστα, με αφορμή και το γεγονός ότι εγκλωβισμένοι οδηγοί αρνούνται την αποζημίωση, ο πρόεδρος του ΕΛΑ αναφέρει σε σχόλιό του:

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!