απίστευτη-διακαναλική-συμμαχία-κομμ-651273
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 05.07.2019 | 16:55

Απίστευτη διακαναλική: Συμμαχία κομμάτων τσακώθηκαν και…διασπάστηκαν on air (βίντεο)

Η συμμαχία, στην οποία – τουλάχιστον ως την διακαναλική – συμμετείχαν οι Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Ομάδων (ΛΕΥΚΟ), οι Ενώσεις Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΕΝΠΑΝ), το Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΕ) και το Ελληνικό Όραμα, φαίνεται πως διαλύθηκε on air.

Τον λόγο πήρε πρώτος, ο πρόεδρος του Ελληνικού Οράματος Αναστάσιος – Κωνσταντίνος Τσανεκλίδης, ο οποίος έδειχνε την διάθεση να μην τον ξαναδώσει πουθενά.

Σταχυολογώντας τις θέσεις του κόμματός του, ο κ. Τσανεκλίδης, δήλωσε τη συμφωνία του με τον… Ρουβίκωνα, ενώ τάχθηκε υπέρ: της καθιέρωσης βουλευτικού μισθού στο ύψος του μισθού του ανειδίκευτου εργάτη, της θέσπισης θανατικής ποινής για παιδεραστές, εμπόρους ναρκωτικών και που πολιτικούς που έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα,  του κλεισίματος των συνόρων, της οπλοκατοχής για τους «νοικοκυραίους».

Δήλωσε ακόμα πως έχει ζητήσει πρόσφατα συνάντηση με τον πρωθυπουργό, περιγράφοντας και ένα… σουρεάλ σκηνικό «Του έχω ζητήσει, ως πρόεδρος κόμματος συνάντηση, έχω πάει έξω από το Μαξίμου, η πρώτη κλούβα με απέτρεψε. Τους είπα είμαι πρόεδρος του Ελληνικού Οράματος. Μου είπαν δεν παίζει ρόλο».

Κάπου εκεί κάποιος από τους υπόλοιπους του πάνελ, θέλησε να τον διακόψει, καθώς ο πρόεδρος του Ελληνικού Οράματος, έφτανε ήδη το 15 λεπτά παρέμβασης. «Δεν κατάλαβα. Δημοκρατία δεν έχουμε; Όσο θέλω θα μιλήσω. Τραβάτε κανονικά» δήλωσε οργισμένος ο Τσανεκλίδης.

Πρώτοι αποχώρησαν από το πάνελ, οι εκπρόσωποι της ΕΝΠΑΝ. «Αν κάποιοι στηρίζουν την Νέα Δημοκρατία, δεν ευθύνομαι εγώ γι αυτό» συνέχισε ο Τσανεκλίδης. Λίγο αργότερα, ένας ακόμα εκπρόσωπος της ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑΣ θέλησε να παρέμβει, για να ακολουθήσει ο διάλογος:

«Θέλεις μπόγια».

«Εσύ τι είσαι;»

«Θα σου πω μετά τι είμαι»

«Για Δρομοκαϊτειο είσαι»

«Έχω το 70% των υποψηφίων»

«Είσαι εγκάθετος και λες βλακείες. Είσαι αγράμματος»

Ο Τσανεκλίδης μιλούσε στα 33 από τα 45 λεπτά της διακαναλικής, ενώ το τέλος της παρέμβασής του, σήμανε και την αποχώρηση του Ελληνικού Οράματος από τη ΣΥΝ… ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, καθώς θεωρεί ότι… καπελώθηκε!