Αντώναρος & Μοίρας για Μητσοτάκη: Δεν θα πουλούσε ούτε μαντολάτο σε φέρι μποτ

Στην αντεπίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή αιχμές που άφησε στη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ πέρασαν πρώην στελέχη του κόμματος, τα οποία θήτευσαν στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του στη «γαλάζια» ΚΟ καταφέρθηκε εναντίον πρώην στελεχών της ΝΔ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Είδαμε κάποιοι που φτιάχτηκαν από αυτή την παράταξη, που δεν θα υπήρχαν πολιτικά χωρίς τη ΝΔ, να θυμηθούν αίφνης ότι υπάρχουν, και με τη χορηγία του ΣΥΡΙΖΑ και τη στήριξη της ΕΡΤ ανέλαβαν μία προσπάθεια που στρέφεται μόνο κατά της ΝΔ».

Η φράση του αυτή, ωστόσο, προκάλεσε την έντονη ενόχληση σε πολιτικά πρόσωπα της καραμανλικής περιόδου της ΝΔ, όπως είναι ο Ευάγγελος Αντώναρος και ο Γιάννης Μοίρας, οι οποίοι εμφανίζουν έντονη κινητικότητα  το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, ο κ. Μοίρας σε ανάρτησή του στο Facebook σχολίασε τα λόγια του προέδρου της ΝΔ ως εξής: «”Είδαμε κάποιους που φτιάχτηκαν από αυτή την παράταξη”», είπε ο ελέω πατρός που κανονικά δεν θα πουλούσε ούτε μαντολάτο σε φερυμπώτ».

Τη «σκυτάλη» πήρε στη συνέχεια ο κ. Αντώναρος κοινοποιώντας την ανάρτηση Μοίρα και σχολιάζοντας:

«Και λίγα του λες!
Eχει το θρασος να μιλάει ο εν λόγω κύριος με τα…συγκεκριμένα ενδιαφέροντα και…συμφέροντα!
Κοντός ψαλμός αλληλ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ, ΠΟΥΛΟΥΣΕ, ΜΟΙΡΑΣ, ΜΗΤΟΣΤΑΚΗ, ΜΑΝΤΟΛΑΤΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!