Αντιεμβολιάστρια βουλευτίνα της ΝΔ: Να ο λόγος που δεν μιλάει κανείς -
Παρασκευή
15
Οκτώβριος
Back
Αντιεμβολιάστρια βουλευτίνα της ΝΔ: Να ο λόγος που δεν μιλάει κανείς

Αντιεμβολιάστρια βουλευτίνα της ΝΔ: Να ο λόγος που δεν μιλάει κανείς

Διακομματική σιωπή επικρατεί για τους πέντε ανεμβολιάστους βουλευτές παρά το γεγονός ότι τα κόμματα, πλην «Ελληνικής Λύσης», καλούν, και σωστά, τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Και αν για τους 4 από τους 5 που ανήκουν την Κοινοβουλευτική Ομάδα της «Ελληνικής Λύσης», μπορεί κανείς να πει ότι είναι συνεπείς με την, μάλλον, «αντιεμβολιαστική» γραμμή του κόμματος τους, δεν ισχύει το ίδιο με βουλευτίνα της ΝΔ η οποία αρνείται πεισματικά να εμβολιαστεί επικαλούμενη τον… πνευματικό της.

Η aftodioikisi.gr σεβόμενη τα προσωπικά δεδομένα της εν λόγω βουλευτίνας δεν δημοσιοποιεί το όνομά της.

Ωστόσο, δεν μπορεί να μην επισημανθεί  η σιωπή όλων των κομμάτων και, κυρίως, της ΝΔ, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της οποίας ανήκει. Γιατί, δεν είναι δυνατόν την ώρα που καθημερινά οι κυβερνητικοί αρμόδιοι ζητούν μετ’ επιτάσεως από τους πολίτες να εμβολιαστούν, ένας βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος να παραμένει ανεμβολίαστος.

Και όχι μόνο αυτό: Αλλά η ίδια η ΝΔ μέσω πηγών της, σε μια επιχείρηση μείωσης των αλγεινών εντυπώσεων που, παρά τη σιωπή και των ΜΜΕ, έχουν δημιουργηθεί στους πολίτες, υποστήριξε ψευδώς ότι η εν λόγω βουλευτίνα, που από τους συναδέλφους της χαρακτηρίζεται ως «θεούσα», δεν εμβολιάζεται για λόγους υγείας.

Εντύπωση προκαλεί και η στάση του ΣΥΡΙΖΑ

Εντύπωση, όμως, προκαλεί και η σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ, μετά, μάλιστα, το, όπως αποκάλυψε η aftodioikisi.gr, τελεσίγραφο Τσίπρα στον Πολάκη ότι αν δεν εμβολιαστεί θα καθαιρεθεί από τομεάρχης.

Αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής, ενώ γνωρίζουν, τηρούν σιγή ιχθύος σε σχέση με το θέμα.

Γόνος ισχυρής επιχειρηματικής οικογένειας

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εν λόγω βουλευτίνα που στα δύο και πλέον χρόνια λειτουργίας του Κοινοβουλίου με κυβέρνηση ΝΔ δεν έχει εμφανιστεί ΠΟΤΕ στη Βουλή, είναι γόνος πολύ ισχυρής επιχειρηματικής οικογένειας, η οποία διατηρεί σχέσεις με κόμματα και ΜΜΕ. Έτσι, εξηγείται, σύμφωνα με τους επαΐοντες το γεγονός ότι «δεν μιλάει κανείς».

Μέχρι πότε όμως αυτή η υποκρισία: Από την μια, υπό την πίεση της αποτυχίας του εμβολιαστικού προγράμματος, να καλούνται με κάθε τρόπο, και σωστά οι πολίτες, να εμβολιαστούν και από την άλλη να έχει πέσει πέπλο σιωπής για έναν από τους εκπροσώπους τους στο Κοινοβούλιο, που, μάλιστα, επικαλείται τον πνευματικό της!

Όπως, δηλαδή, έκανε στην αρχή της πανδημίας η καθηγήτρια και μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων Ελένη Γιαμαρέλου, όταν υποστήριζε με κάθε τρόπο ότι η με την θεία κοινωνία δεν κολλάει κανείς κορωνοϊό…

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!