Αντιδρά η ΔΗΜΑΡ στο «καπέλο» Μανιτάκη

Ενόχληση στη ΔΗΜΑΡ, έχει προκαλέσει η απόφαση του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά,  για τη δημιουργία  έξι νέων θέσεων στην κυβέρνηση μεταξύ των οποίων και αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής μεταρρύθμισης.

Η απόφαση αυτή που δίνει μήνυμα ανασχηματισμού αναζωπυρώνει στο παρασκήνιο τα σενάρια του προηγούμενου διαστήματος που ήθελαν τον κ. Μανιτάκη να μην κρατά τον υπουργικό του θώκο κάτι που επίσης προκαλεί ενόχληση.

Στην Αγ. Κωνσταντίνου όταν ερωτώνται σχετικά, παραπέμπουν στις δημόσιες τοποθετήσεις του Φ. Κουβέλη. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είχε καλύψει πλήρως τον κ. Μανιτάκη, λέγοντας ότι κάνει καλά τη δουλειά του και έστειλε το μήνυμα  ότι δεν θα φύγει από το υπουργείο. Σε ανάλογο κλίμα κινήθηκαν οι δηλώσεις του γραμματέα του κόμματος κ. Λυκούδη και του εκπροσώπου Τύπου Α. Παπαδόπουλου.

Σε κάθε περίπτωση ανακατατάξεις και ενδεχομένως αναταράξεις είναι πολύ πιθανό να προκληθούν, μετά ή άνευ ανασχηματισμού. Οι μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο και φυσικά η πιστή εφαρμογή του χρονοδιαγράμματος των απολύσεων έχει ήδη μπει στο μικροσκόπιο του Μ. Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας Δ. Σταμάτη να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο.

Διαβάστε επίσης:

Ανασχηματισμός με νέο «καπέλο» Σαμαρά σε Μανιτάκη

Κυβέρνηση: Γκάζι και προβληματισμοί για τις απολύσεις

«Λίστα Σταμάτη»

Ένας «επιτηρητής» (του Αντώνη) για τον Αντώνη…

Μανιτάκης-Βολουδάκης: Οι απολύσεις έφεραν ρήξη

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΔΗΜΑΡ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΚΑΠΕΛΟ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ, ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!