Ανοιχτή Πόλη: Συνάντηση ενημέρωσης για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Το «καυτό» θέμα των υπερχρεωμένων νοικοκυριών θα αποτελέσει το αντικείμενο συζήτησης, στο πλαίσιο συνάντησης που διοργανώνει η παράταξη Ανοιχτή Πόλη του Δήμου Αθηναίων την Τρίτη 26/3, ώρα 7.00 μ.μ. , στον Πολυχώρο της Ανοιχτής Πόλης (Μέγαρο Ερμής – Πανεπιστημίου 56, Εμμ. Μπενάκη 9 & Γαμβέτα 1, 1ος όροφος).

Στόχος της εκδήλωσης είναι παρουσίαση στοιχείων και η διαμόρφωση δράσεων για την ανάπτυξη αγωνιστικών κινητοποιήσεων.

«Εκατοντάδες άνθρωποι ζητούν καθημερινά βοήθεια στις σχετικές γραμμές ενημέρωσης, την ΕΠΟΙΖΩ, και τις οργανώσεις αλληλεγγύης. Εκτιμούμε ότι οι ανάγκες του κόσμου είναι τεράστιες και μπορεί να δημιουργηθεί ένα « Κίνημα Υπερχρεωμένων», που θ’ αναλάβει δράση με αγωνιστικές κινητοποιήσεις, δικαστικούς αγώνες, αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που προκύπτουν,  ακόμα  και με στάση πληρωμών (η οποία σήμερα γίνεται από χιλιάδες ανθρώπους αναγκαστικά)», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ανοιχτή Πόλη.

Συμπληρώνει, δε, ότι «η αλληλεγγύη μεταξύ των υπερχρεωμένων και το «Κίνημα των Υπερχρεωμένων» μπορεί να πάρουν σάρκα και οστά στις πλατείες, σε συνελεύσεις γειτονιάς, στα στέκια αλληλεγγύης, στους συλλόγους, αλλά και στις συνδικαλιστικές ή άλλες κοινωνικές οργανώσεις».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ, ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]