Αναγκαστικό δείπνο Μητσοτάκη – Σαμαρά

Προσπάθειες να γεφυρώσει το χάσμα με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τα παρασκηνιακά εσωκομματικά χτυπήματα σε βάρος του, που ήρθαν ως συνέχεια ορισμένων εκ των επιλογών του.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η στήλη «Βηματοδότης», ο πρωθυπουργός φέρεται να επιδιώκει να κλείσει δείπνο με τον κ. Σαμαρά, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι στη «γαλάζια Ιερουσάλημ».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το δείπνο αναμένεται να πραγματοποιηθεί πριν ο κ. Μητσοτάκης αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη (περί τα τέλη του μήνα).

Όπως αναφέρει η στήλη, σε ερώτηση προς τον κ. Σαμαρά εάν είναι ενήμερος για τις προθέσεις του κ. Μητσοτάκη, ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε ότι δεν πήρε ακόμα την πρόσκληση, αλλά δεν το αποκλείει.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα, οι θερμοκρασίες στις σχέσεις μεταξύ του «νυν» και του «πρώην» βρίσκονται σε τιμές… υπό του μηδενός. Ενδεικτικά του ηλεκτρισμένου κλίματος μεταξύ των δύο ανδρών, είναι τα απανωτά και σφοδρά χτυπήματα του φιλοσαμαρικού ιστότοπου antinews.gr.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΔΕΙΠΝΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!