Αμυράς σε Καββαδία: Διορίστηκες στην ΕΡΤ με φαξ από γραφείο πολιτικού

Το νέο δόγμα, ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου δεν περνάει, τόνισε ο Γιώργος Αμυράς και επισήμανε ότι έχουν μείνει εκτός έρευνας 4000 γιατροί που τα έπαιρναν από τη Novartis. «Θα ασχοληθεί κανείς με αυτό;» ρώτησε ο κ. Αμυράς τους βουλευτές της πλειοψηφίας.

Σχετικά με τους μάρτυρες ο βουλευτής του Ποταμιού σημείωσε πως η καλύτερη προστασία είναι η δημοσιότητα και αμφισβήτησε το αν οι μαρτυρίες τους είναι αρκετές, καθώς πρόκειται για εικασίες. Είναι θέμα αξιοπιστίας, δε μπορεί να λένε την 7η φορά που έδωσαν κατάθεση ότι πήρε χρήματα και ένας πρωθυπουργός, προσέθεσε. Αξιοπιστία μηδέν, συμπύκνωσε το σκεπτικό του.

Έχετε δείξει πόσο αδίστακτοι είστε, είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και θύμισε τις επιθέσεις σε βάρος του Σταύρου Θεοδωράκη. Όταν αντέδρασε η Αννέτα Καββαδία ο βουλευτής του Ποταμιού της ζήτησε να κλείσει το στόμα της: «Αν είχα στείλει εγώ φαξ από γραφείο πολιτικού να διοριστώ στην ΕΡΤ δε θα είχα τα μούτρα να είμαι εδώ!».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΡΤ, ΓΡΑΦΕΙΟ, ΑΜΥΡΑΣ, ΚΑΒΒΑΔΙΑ, ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕΣ, ΦΑΞ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!