Αιχμές ΣΥΡΙΖΑ για τα δάνεια της ΝΔ με αφορμή την κάρτα μέλους

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ  για την «κάρτα μέλους» της Νέας Δημοκρατίας:

Χαιρετίζουμε την «πρωτότυπη» κίνηση της Νέας Δημοκρατίας να λανσάρει κάρτα μέλους. Κάτι το οποίο, για τα περισσότερα κόμματα στην Ευρώπη, αποτελεί πάγια τακτική εδώ και δεκαετίες. Παρατηρούμε, μάλιστα, ότι, πιστή στην ελεύθερη αγορά, η ΝΔ προβαίνει και σε εκπτώσεις και προσφορές για τους επίδοξους συνδρομητές της.

Από την πλευρά μας, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον κ. Μητσοτάκη, αφού η αποπληρωμή των, ως τώρα, «δανεικών κι αγύριστων» του κόμματός του, θα συμβάλλει στην εξυγίανση των οικονομικών της, και θα θέσει τέλος στις εξώσεις από γραφεία και τις απολύσεις προσωπικού.

Βέβαια, οι ευχές μας μάλλον δεν αρκούν. Για την  αποπληρωμή των δανείων μέσω καρτών, η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη  θα πρέπει να αναζητήσει  17,5 εκατομμύρια πρόθυμους αγοραστές. Κρίμα που ο πληθυσμός της χώρας μας δεν αρκεί,  αλλά αυτό δεν απαλλάσσει τη ΝΔ  από την υποχρέωση να αποπληρώσει τα δάνειά της και να αποδείξει ότι σέβεται τους πολίτες και δεν τους εμπαίζει όταν μιλά για διαφάνεια και εξυγίανση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΑΝΕΙΑ, ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!