Αιχμές Γλέζου για Βουδούρη Παραστατίδη – Γιατί παραμένει στο Ευρωκοινοβούλιο

Με μια ηχηρή παρέμβαση ο Μανώλης Γλέζος δηλώνει ότι παρά την αρχική του επιθυμία να είναι υποψήφιος παραμένει στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς -όπως υποστηρίζει- τώρα η δυνατότητα στήριξης των Ελληνικών διεκδικήσεων έναντι της Γερμανίας εμφανίζεται πιο ισχυρή.

Το ιστορικό στέλεχος έχει και μια αποστροφή όμως στη δήλωσή του αφήνει έμμεσες αιχμές και για τις υποψηφιότητες των Βουδούρη Παραστατίδη, τους οποίους είχε αποδοκιμάσει δημόσια (για τις αιχμές που είχαν αφήσει σχετικά για την ηθική ακεραιότητα όσων βουλευτών υπερψήφιζαν το Σταύρο Δήμα) καθώς καλεί τους Έλληνες ψηφοφόρους να στηρίξουν το ΣΥΡΙΖΑ στέλνοντας στο Κοινοβούλιο όλους όσους αγωνίζονται με ανιδιοτέλεια.

Η δήλωση του Μανώλη Γλέζου

«Είχα δηλώσει, στις παραμονές των Ευρωεκλογών, ότι όταν θα προκηρύσσονταν εθνικές εκλογές, θα ήθελα να παραιτηθώ από το Ευρωκοινοβούλιο, για να είμαι και πάλι υποψήφιος.

Η πραγματικότητα, όμως, με υποχρεώνει να τροποποιήσω την επιθυμία μου, με την πεποίθηση ότι, παραμένοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μπορώ να βοηθήσω πιο ουσιαστικά την αυριανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή τη στιγμή, η δυνατότητα να αναπτυχθεί ένα ισχυρό κίνημα στήριξης των δίκαιων διεκδικήσεων της Ελλάδας έναντι της Γερμανίας εμφανίζεται όσο ποτέ ισχυρή.

Για να αξιοποιήσω το ευοίωνο αυτό κλίμα, παραμένω στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Παράλληλα, καλώ τους Έλληνες ψηφοφόρους να ενισχύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζοντας όλους εκείνους που αγωνίζονται με ανιδιοτέλεια για το καλό του λαού και της χώρας μας, για να γκρεμίσουν το καθεστώς της υποταγής και να ανοίξουν το δρόμο στη λαϊκή κυριαρχία».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!