Άγριος τσακωμός στη Βουλή -Χαμός με Πολάκη & Κωνσταντινόπουλο (διάλογοι) - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
24
Σεπτέμβριος
Back

Άγριος τσακωμός στη Βουλή -Χαμός με Πολάκη & Κωνσταντινόπουλο (διάλογοι)

Άγριος τσακωμός σημειώθηκε στη Βουλή μεταξύ του αντιπροέδρου του Σώματος Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνώντας με τις απαντήσεις που λάμβανε διέκοπτε συνεχώς τον υπουργό δημιουργώντας χάβρα στην αίθουσα. Ο προεδρεύων Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επιχείρησε αρκετές φορές να επαναφέρει στην τάξη τον κ. Πολάκη χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο διάλογος που ακολούθησε έχει ως εξής:

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Επιτέλους κ. Πολάκη. Τι είναι αυτά που κάνετε; Είναι φασισμός αυτή η συμπεριφορά. Μιλήσατε 15 λεπτά, τετραπλασιάζοντας το χρόνο που δικαιούστε με το έτσι θέλω. Και σαν να μην έφτανε αυτό δεν αφήνετε τον υπουργό να απαντήσει. Γιατί συμπεριφέρεστε με αυτό τον αντιδημοκρατικό τρόπο

Π. Πολάκης: Γιατί έχω δίκαιο

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Και η Χρυσή Αυγή αυτά έλεγε. Ότι έχει δίκιο

Π. Πολάκης: Πάρ’ το πίσω

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Δεν παίρνω τίποτα πίσω

Π. Πολάκης: Θα το πάρεις πίσω σου λέω

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Δεν παίρνω τίποτα πίσω

Π. Πολάκης: Θέλω το λόγο επι προσωπικού. Αυτά τα κάνατε και επι Σαμαρά

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Αφήστε τα αυτά. Πήρατε τον Συμεών Κεδίκογλου που ήταν στην κυβέρνηση του Σαμαρά. Μήπως θέλετε να πείτε κάτι και γι αυτό;

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!