Άδωνις αποθεώνει Καρανίκα (βίντεο) - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
15
Αύγουστος
Back

Άδωνις αποθεώνει Καρανίκα (βίντεο)

«θέλω να είμαι μαζί σας πολύ ειλικρινής. Ναι, είναι η απάντηση. Λάθος κάναμε το 2018. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να χάνουμε χρόνο για να υπερασπιζόμαστε κάτι το οποίο αναγνωρίζουμε ότι ήταν λανθασμένο», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Δεν ήμασταν ώριμοι να αναγνωρίσουμε τη φαρμακευτική κάνναβη αλλά στην πορεία καταλάβαμε ότι η Ελλάδα μπορεί να μετάσχει και δεν έχει κανένα μελανό σημείο, καμία ηθική μομφή»

Πρωτοφανής αποθέωση Καρανίκα

«Δεν αναφερθήκατε εσείς, θα αναφερθώ εγώ. Πρέπει να αναγνωρίσουμε στη συζήτηση και τη θετική συμβολή στη συζήτηση του κ. Καρανίκα. Έχουμε προφανώς σοβαρές πολιτικές διαφορές και έχουμε δημόσια συγκρουστεί, όμως για την περίπτωση της φαρμακευτικής κάνναβης για την προσπαθεια να νομοθετηθεί και να ανοίξουν οι δρόμοι στην ελληνική αγορά, εγώ θέλω να είμαι απολύτως ειλικρινής: η παρουσία του κυρίου Νίκου Καρανίκα ήταν θετική και το γεγονός ότι πολέμησε γι’ αυτό και πολεμάει ακόμα και σήμερα τον τιμά, γιατί είναι κάτι από το οποίο η πατρίδα έχει να κερδίσει και χρήματα και το κυριότερο ανακούφιση στον πόνο ασθενών».

«Χαιρετίζουμε τη μεταστροφή του κ. Γεωργιάδη και την -έστω και με μεγάλη καθυστέρηση- παραδοχή πως οι επενδύσεις στη φαρμακευτική κάνναβη είναι εξαιρετικά σημαντικές, τόσο υγειονομικά όσο και οικονομικά. Μετά τη δικαίωση, θα περιμέναμε και μία πρώτη συγγνώμη για τους τόνους λάσπης και το σαμποτάζ στις επενδύσεις που δέχθηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ όσο ήταν στην αντιπολίτευση, με αφορμή τη φαρμακευτική κάνναβη. Αλλά έχουμε ακόμα να ελπίζουμε στις 158 συγγνώμες από τους βουλευτές της ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία», ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!