«Αδιέξοδα τα Μνημόνια» συμφωνούν Τσίπρας και Κυπριανού

Tην κοινή πεποίθησή τους ότι είναι αδιέξοδο το σκληρό πρόγραμμα που προσπαθούν να επιβάλουν στην Κύπρο, με μνημόνιο και δανειακή σύμβαση, εξέφρασαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού στη συνάντηση που είχαν στη Βουλή, η οποία διήρκεσε μια ώρα.

Ο κ. Τσίπρας διαβεβαίωσε τον κ. Κυπριανού ότι το κόμμα του θα σταθεί αλληλέγγυο και θα συμπαρασταθεί με όλες του τις δυνάμεις στις προσπάθειες που καταβάλει η Κύπρος για να βγει από την κρίση και από το σκληρό πρόγραμμα που τής επιβάλλεται.

«
Σήμερα είναι και για την Ελλάδα μαύρη επέτειος της υπογραφής του μνημονίου. Πεποίθησή μας είναι ότι κυπριακός λαός πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του. Κοινή μας, επίσης, πεποίθηση είναι ότι οι λαοί της Κύπρου και της Ελλάδας πρέπει να σπάσουν τα δεσμά να ξεφύγουν από τους διαρκείς εκβιασμούς και να σταθούν στα πόδια τους με τις δικές τους δυνάμεις», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι «είναι κοινός ο αγώνας μας, για να συμπορευτούμε με τους λαούς της Ευρώπης και του ευρωπαϊκού νότου ελπίζοντας σε μια νέα προοπτική».

Περισσότερα στο nooz.gr

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΚΕΛ, ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ


Αφήστε μια απάντηση