Αδ.Γεωργιάδης: Στήριξη στον δήμαρχο Άργους για τον Μπουτάρη

Πλήρη στήριξη στο δήμαρχο Άργους και στέλεχος της ΝΔ, πρόσφερε απλόχερα ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αδ. Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο Κανάλι της Βουλής, τάχθηκε κατά της επιβολής της παραμικρής πειθαρχικής ποινή στον γαλάζιο Δήμαρχο, Δημήτρη Καμπόσο, που αρχικά επικρότησε την ακροδεξιά επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη λέγοντας «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών» και μετά απέδωσε σε …λάθος συνεργατών του, την σχετική ανάρτηση.

«Τι άλλο να κάνει το κόμμα;» διερωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδη στην συνέντευξη του όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το αν αρκεί η αποδοκιμασία του κόμματος προς τον Δήμαρχο. «Τι άλλο να κάνουμε να τον δείρουμε;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης τασσόμενος κατά των κυρώσεων στο στέλεχος της ΝΔ.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κάλυψε, μάλιστα, το γαλάζιο στέλεχος που είναι ex officio στέλεχος της Πολιτικής Επιτροπής. «Κατέβασε την ανάρτηση, είπε ότι δεν την έκανε ο ίδιος και την έκανε συνεργάτης του. Δεν είμαι δικαστής για να τον κρίνω. Ο καθένας κρίνεται για αυτά που λέει» είπε ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε «είπε ότι δεν τον εκφράζει και αποδοκιμάστηκε δημοσίως από το κόμμα του».

Η δημόσια τοποθέτηση Γεωργιάδη, φανερώνει ότι στις προθέσεις της ηγεσίας της ΝΔ είναι περάσει στα «ψιλά» στο θέμα του δημάρχου…

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΚΑΜΠΟΣΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΥΣ