Αχτσιόγλου: Λίγο λιγότερη «μέριμνα» του κ. Μητσοτάκη θα την εκτιμούσαν οι εργαζόμενοι

«Εκτίναξη απολύσεων, μείωση μισθών και κατάργηση προστατευτικών ρυθμίσεων για τους εργολαβικούς εργαζόμενους», περιλαμβάνει μεταξύ άλλων η «μέριμνα του κ. Μητσοτάκη για την αγορά εργασίας», σύμφωνα με την τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ

«Η «ιδιαίτερη μέριμνα» του κ. Μητσοτάκη για την αγορά εργασίας αφορά την εκτίναξη των απολύσεων, τη μείωση των μισθών, την κατάργηση προστατευτικών ρυθμίσεων για τους εργολαβικούς εργαζόμενους, την ακύρωση των βασικών αρχών των συλλογικών διαπραγματεύσεων, τη μείωση των προστίμων και τη νομιμοποίηση των απλήρωτων υπερωριών, τη γενίκευση της εργοδοτικής αυθαιρεσίας με την πλήρη απαξίωση του ΣΕΠΕ», σχολιάζει η τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, σχετικά με τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Εργασίας.

Η ίδια συνεχίζοντας σχολίασε ότι «ίσως, λοιπόν, θα ήταν προτιμότερο η ΝΔ να μεριμνούσε λίγο λιγότερο για την αγορά εργασίας».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΕΡΙΜΝΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!