Αχτσιόγλου για “Συν-εργασία»: Ένα πρόγραμμα που ικανοποιεί μόνο τις ιδεοληψίες της δεξιάς

Πρόγραμμα που ικανοποιεί μόνο τις ιδεοληψίες της δεξιάς χαρακτηρίζει η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου το πρόγραμμα “Συν-εργασία”.

«Όπως αποδεικνύεται και από τα δεδομένα, το πρόγραμμα “Συν-εργασία» όχι μόνο έχει διαλυτικές επιπτώσεις για τους εργαζόμενους, εφόσον τους τοποθετεί στη διελκυστίνδα μείωση μισθού ή απόλυση, όχι μόνο έχει αρνητικές συνέπειες για την κατανάλωση αφού συρρικνώνει το εισόδημα των πολιτών, αλλά δεν διευκολύνει ούτε τους εργοδότες» τονίζει η Έ. Αχτσιόγλου.

«Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής» μόνο 3.000 επιχειρήσεις από το σύνολο των 700.000 της χώρας κάνουν χρήση του προγράμματος που παρουσιάστηκε ως η μοναδική στρατηγική της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην αγορά εργασίας.

Η επιμονή της σε ένα καταστροφικό πρόγραμμα μαρτυρά ότι το πολιτικό κόστος της απόσυρσής του έχει για την ΝΔ μεγαλύτερη σημασία από τις πραγματικές του επιπτώσεις στην αγορά εργασίας και την οικονομία» καταλήγει η Έφη Αχτσιόγλου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ, ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]