Στο πρόγραμμα «The Green City» συμμετέχει ο Δήμος Φυλής 

Στο πρόγραμμα ανακύκλωσης «The Green City» της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ, συμμετέχει ενεργά ο Δήμος Φυλής, στηρίζοντας κάθε προσπάθεια για περαιτέρω ευαισθητοποίηση των πολιτών στον τομέα της Ανακύκλωσης.

Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω κινητών μονάδων και στηρίζεται στην επιβράβευση των πολιτών, δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες και κατοίκους του Δήμου Φυλής αφενός να ανακυκλώσουν και αφετέρου να έχουν οφέλη από την προσπάθειά τους.

Ο Δήμος Φυλής υποδέχθηκε, την Τρίτη 20 Ιουλίου 2021, το Κινητό Πράσινο Σημείο, το οποίο ξεκίνησε την περιοδεία του στο Δήμο μας από τη Δημοτική Ενότητα Φυλής. Η κινητή μονάδα ανακύκλωσης θα περιοδεύει σχεδόν σε καθημερινή βάση στο Δήμο μας και θα σταθμεύει σε διάφορες συνοικίες του Δήμου, σε τρία διαφορετικά σημεία την ημέρα, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι δημότες και να έχουν ευκολότερη πρόσβαση σε σημεία ανακύκλωσης. Την Τρίτη 20 Ιουλίου, η κινητή μονάδα στάθμευσε στη Δ.Ε. Φυλής, αρχικά στην Πλατεία Δημαρχείου, ακολούθως στη συμβολή των οδών Φυλής και Ιάσμου και τέλος στο Δημοτικό Σχολείο Φυλής.

Το Κινητό Πράσινο Σημείο υποδέχθηκαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Μιχάλης Οικονομάκης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας της Δ.Ε. Φυλής, Διονύσης Βλάχος, οι οποίοι εγκαινίασαν το πρόγραμμα στο Δήμο μας με την εγγραφή τους ως μέλη. «Στηρίζουμε κάθε πρόγραμμα, εργαλείο, δράση και προσπάθεια για την ενίσχυση της ανακύκλωσης», υπογράμμισε ο Μιχάλης Οικονομάκης καλώντας τους δημότες να αξιοποιήσουν το νέο πρόγραμμα, αφενός συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος και αφετέρου κερδίζοντας από τα οφέλη του. «Είναι ένας ακόμη τρόπος για να κρατήσουμε την πόλη μας καθαρή», υπογράμμισε ο Διονύσης Βλάχος.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ, GREEN CITY


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]