επιδρομή-των-επικίνδυνων-μεδουσών-98332
ΔΗΜΟΙ | 30.04.2018 | 17:23

“Επιδρομή” των επικίνδυνων μεδουσών στο Νότιο Ευβοϊκό

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Και στο Νότιο Ευβοϊκό «επέδραμαν» οι επικίνδυνες μέδουσες του Πατραϊκού και του Κορινθιακού.

Το παραλιακό μέτωπο από Αγίους Αποστόλους έως τη Σκάλα Ωρωπού αυτή την εποχή έχει γεμίσει από τέτοιου είδους μέδουσες προκαλώντας εύλογη ανησυχία στους κατοίκους αλλά και στον εμπορικό κόσμο του Δήμου Ωρωπού, ενόψει της θερινής περιόδου.

Η μεγάλη επισκεψιμότητα των παραλιών της περιοχής καθ’ ολη τη διάρκεια του Καλοκαιριού, δεν πρέπει επ’ ουδενί λόγο να τεθεί σε κίνδυνο εξαιτίας της εισβολής των μεδουσών, γι’ αυτό πρέπει να είναι πρώτο μέλημα της Δημοτικής Αρχής η έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση του φαινομένου.

Νικολέτα Αρκολάκη

Η Νικολέτα Αρκολάκη εργάζεται στο aftodioikisi.gr από το 2011. Έχει τεράστια εμπειρία στη ροή ειδήσεων και εξειδίκευση στα θέματα των προσλήψεων. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου.