αφεθείτε-στη-μαγεία-των-ορεινών-λιμνώ-954532

Αφεθείτε στη μαγεία των ορεινών λιμνών της Βόρειας Πελοποννήσου

Με τη συντροφιά του ταξιδιωτικού site www.viewsofgreece.gr  ακολουθούμε στα βουνά του βόρειου Μοριά, τον απίθανο  δρόμο των λιμνών για να εξερευνήσουμε ένα τόπο συναρπαστικά γοητευτικό.

Η Πελοπόννησος, λόγω του ξηρού μεσογειακού της κλίματος, δεν διαθέτει μεγάλες φυσικές λίμνες. Ωστόσο αυτές οι μικρές γαλάζιες πινελιές στο ορεινό της ανάγλυφο, είναι αρκετές για να μας μαγέψουν με την υπερβατική τους ομορφιά!

Εδώ μέσα στα πυκνά δάση και αγκαλιά με τις χιονισμένες ακρώρειες θα γνωρίσουμε, τέσσερεις από τις ομορφότερες ορεινές λίμνες της Ελλάδας. Θα ζήσουμε τη μυθική ατμόσφαιρα της Στυμφαλίας, θα ανακαλύψουμε την αλπική γοητεία της Δάσιου, θα περπατήσουμε στα παρόχθια δάση της Δόξας, θα μάθουμε πόσο παράξενα γεννήθηκε η όμορφη Τσιβλού…

Με εφαλτήριο την πρωτεύουσα, πραγματοποιώντας ακόμη και μια μονοήμερη εκδρομή μέσα σε 2 ώρες, θα επισκεφθούμε αυτούς τους υπέροχους προορισμούς. Δείτε περισσότερες εικόνες, μάθετε για το θαυμαστό οικοσύστημά των λιμνών, πως θα πάτε,  τι θα κάνετε εκεί, τι θα πρέπει να αποφύγετε.

Περισσότερα ΕΔΩ: https://viewsofgreece.gr/oreines-limnes-peloponisou/