ζαραλίκος-κέρδισε-τα-ασφαλιστικά-μέτ-1021045
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 15.05.2022 | 11:00

Ζαραλίκος: Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του twitter

Τη νίκη στη διαμάχη που είχε με το twitter για την αναστολή των λογαριασμών του πριν από μερικούς μήνες ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος έγραψε χαρακτηριστικά «Βγήκε σήμερα η απόφαση ασφαλιστικών μέτρων κατά twitter. . Κερδίσαμε! Είναι η πρώτη τέτοια απόφαση στην Ελλάδα και η 5η στην Ευρώπη» για να συμπληρώσει με νόημα «Οι κομματικοί στρατοί και οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούν μπορούν να πάρουν φόρα και να μας κλάσουν την έκφραση», ενώ ευχαρίστησε τους δικηγόρους του και τον δικαστή για την απόφαση.

Τον περασμένο Ιανουάριο το Twitter έκλεισε τους λογαριασμούς του δημοφιλούς κωμικού χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία… τη μη ταυτοπροσωπία.

Να σημειωθεί, ότι ο λογαριασμός του Χρ. Ζαραλίκου έκλεισε την 1η Ιανουαρίου λίγες ώρες αφότου αυτός έγραψε ένα χιουμοριστικό tweet για τον Κώστα Μπακογιάννη και την προκλητική πρωτοχρονιάτικη συναυλία του Σάκη Ρουβά στον Λυκαβηττό: «Κώστα Μπακογιάννη κι εγώ μικρός έβαζα άλλους να λένε τα κάλαντα κι εγώ έκανα ταμείο. Νιώθω».