Υπουργική θέση για τη Ράνια Σβίγκου;

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, έρχεται όλα και συχνότερα, το όνομα της Ράνιας Σβίγκου ενόψει των σεναρίων για το ενδεχόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Η κ. Σβίγκου, θεωρείται από τα «βαριά χαρτιά» της Κουμουνδούρου και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις τόσο με τον πρωθυπουργό, όσο και συνολικά με την ηγετική ομάδα του Μαξίμου.

Το όνομα της, για υπουργοποίηση έχει δει πολλές φορές το φως της δημοσιότητας, ωστόσο αυτή τη φορά οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι θα βρεθεί τελικά εντός του κυβερνητικού σχήματος.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες, που γίνεται έντονη συζήτηση για αντικατάσταση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, η Ράνια Σβίγκου, εμφανίζεται ως «φαβορί» για την κατάληψη της θέσης.

Τα πάντα φυσικά είναι στο χέρι του Αλέξη Τσίπρα. Τόσο για το χρόνο ενός πιθανού ανασχηματισμού, όσο και για την επιλογή του προσώπων.

Όπως προείπαμε όμως, η κ. Σβίγκου, χαίρει τις εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού.

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΝΙΑ ΣΒΙΓΚΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!