Λογισμικό Predator: Ποιος είναι δεύτερος "μέτοχος" (φωτο) - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
22
Σεπτέμβριος
Back

Λογισμικό Predator: Ποιος είναι δεύτερος “μέτοχος” (φωτο)

Νέα στοιχεία που παρουσιάζει σήμερα το inside story δείχνουν ότι από τον Μάιο του 2020 η ελληνική Intellexa ΑΕ, που εμπορεύεται το spyware Predator, (ύποπτου λογισμικού για παρακολουθήσεις) είχε και έναν δεύτερο μέτοχο πλην της Thalestris, συμφερόντων Ταλ Ντίλιαν. Πρόκειται για κάποιον πολύ γνωστό μας!

Ειδικότερα, το inside story, γράφει:

Εκτός από την ιρλανδική μητρική της ελληνικής Intellexa ΑΕ, Thalestris Limited, συμφερόντων Ταλ Ντίλιαν, μέτοχος στην Intellexa ήταν από τον Μάιο του 2020 και ο επιχειρηματίας Φέλιξ Μπίτζιος, ο οποίος μέσω συνδεδεμένης με αυτόν κυπριακής εταιρείας που ίδρυσε τον Σεπτέμβριο του 2019 –και η οποία σύμφωνα με προηγούμενα ρεπορτάζ είχε ρόλο στην μετεγκατάσταση των εταιρειών του Ταλ Ντίλιαν στην Ελλάδα μετά την «εκδίωξή» του από την Κύπρο– απέκτησε το 35% της ελληνικής ανώνυμης εταιρείας.

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2019 ιδρύεται στην Κύπρο η εταιρεία SΑΝΤΙΝΟΜΟ με μοναδικό μέτοχο τον Φέλιξ Μπίτζιο. Αυτή η εταιρεία, που παίζει σύμφωνα με ανθρώπους που δούλεψαν για την INTELLEXA έχει σημαντικό ρόλο για τη μεταφορά στην Αθήνα, ορίζει ως σκοπούς στο καταστατικό της την ανάπτυξη λογισμικού και ολοκλήρωση συστημάτων στους τομείς:

C4I (Common Tactical Operation Picture solution, defence simulation, command centers -sensor integration)

Χωρικών πληροφορικών συστημάτων, παραγωγή γεωχωρικών δεδομένων, γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών, τηλεπισκόπηση, φωτογραμμετρία…

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!