υποκλοπές-βενιζέλος-κατά-μητσοτάκη-μ-1058381
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 10.08.2022 | 09:57

Υποκλοπές: Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη μέσω Γεραπετρίτη

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πήρε το όπλο του! Ο πρώην υπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «σήκωσε το γάντι» και απάντησε στον υπουργό Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη, ο οποίος με άρθρο του, έβγαζε τον κ. Βενιζέλο …νομικά «αγράμματο».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος προχώρησε σε ολομέτωπη επίθεση εναντίον του πρωθυπουργικού περιβάλλοντας βάζοντας και στο κάδρο τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σε άρθρο του και με φανερή πρόθεση να εξευτελίσει τον Γεραπετρίτη και μέσω αυτού τον Μητσοτάκη, έκανε λόγο για «μίζερη, αδιέξοδη και μάταιη κυβερνητική πολιτική».

Ο Βενιζέλος μάλιστα λόγο για αδιέξοδες διακρίσεις μεταξύ «τυπικά επαρκών» και «πολιτικά μη αποδεκτών» ενεργειών. Αυτό επαναφέρει την ατυχή διάκριση μεταξύ «νόμιμου» και «ηθικού» , που δεν πήγε καθόλου καλά. «Κατά τη λογική του κ. Γεραπετρίτη ο κ. Κοντολέων με την έγκριση της εισαγγελέως κυρίας Βλάχου θα μπορούσε να παρακολουθεί “νομίμως” όλο το πολιτικό, δικαστικό και επικοινωνιακό σύστημα της χώρας!», σημειώνει ο κ. Βενιζέλος «καρφώνοντας» το στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού αλλά επί της ουσίας τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Μάλλον ο πόλεμος άρχισε και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξή του. Εκτός αν ο Γεραπετρίτης επιλέξει την σιωπή και δεν αποφύγει να μπει σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Πολιτικοί κύκλοι μάλιστα σημειώνουν ο Βενιζέλος μετά τις εξελίξεις με το σκάνδαλο των υποκλοπών θα εγκαταλείψει και τη γραμμή της …«σιωπηρής στήριξης» που έδινε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη στο πλαίσιο της αντιΣΥΡΙΖΑ «γραμμής» και αν προκληθεί θα απαντήσει με ακόμα πιο σκληρά «πυρά». Φαίνεται ότι πλέον η κυβέρνηση Μητσοτάκη χάνει και τους τελευταίους «συμμάχους» που είχε εντός του ΠΑΣΟΚ και οδεύει ταχύτητα σε πολιτική απομόνωση.