Υφυπουργός αρπάχτηκε με τον αρχηγό του Λιμενικού σε σύσκεψη -Παρέμβαση Μητσοτάκη

Έχουν και οι κυβερνητικές συσκέψεις τις εντάσεις και τις διαφωνίες τους. Μάλιστα κάποιες φορές οι τόνοι ανεβαίνουν. Το καλό κλίμα που επικρατεί στους κυβερνητικούς κόλπους έρχεται να χαλάσει ένα άγριο περαστικό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα στην σύσκεψη για το Μεταναστευτικό μεταξύ του υφυπουργού αρμοδίου για τον συντονισμό των υπηρεσιών και των υπουργείων, στρατηγού Αλκιβιάδη Στεφανή και του νέου αρχηγού του Λιμενικού ναυάρχου Θόδωρου Κλιάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης «Στίγμα» «Των Νέων» του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου ο στρατηγός είχε μια κριτική θέση για την απόδοση του Λιμενικού στο μείζον θέμα της επιτήρησης των θαλάσσιων συνόρων, ο ναύαρχος Κλιάρης που τοποθέτησε στη θέση αυτή μόλις πριν από 40 μέρες αντέδρασε, λόγο τον λόγο, έκπληκτος ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης είδε τον υφυπουργό να βγαίνει σχεδόν εκτός εαυτού και να απευθύνεται στον αρχηγό του Λιμενικού με αρκετά υποτιμητικό τόνο, δηλώνοντάς του περίπου ότι «είναι τυχερός που δεν υπηρετεί ακόμη» και πως, αν συνέβαινε αυτό, θα ζητούσε την αποπομπή του ναυάρχου Κλιάρη από το αξίωμα του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος.

Όπως γράφουν «Τα Νέα» χρειάστηκε η παρέμβαση του Πρωθυπουργού για να πέσουν οι τόνοι.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!